Reise med hund

I andre artikler har vi diskutert ting du bør ha med på vegne av både deg selv og hunden din når dere skal på utstilling. Når du reiser med hunden sier det seg strengt tatt selv at du bør ha med bur, halsbånd, godbiter, vannskål, helsekort, etc. Skal du på tur til utlandet med hunden, må du også ha gyldig pass med. Du må også se til at hunden er ID-merket.

Ta de rette forholdsregler

Uansett hvor dere skal, enten det er til Sverige eller mer eksotiske strøk, gjelder det å følge det aktuelle landets regler. Enkelte land krever en del vaksiner, mens andre kanskje bare krever noen. Det finnes også den del regler knyttet til retur til Norge. Mellom ett og fem døgn føre dere drar tilbake til Norge, må hunden få behandling for revens dvergbendelorm. Denne bendelormen er faktisk ufarlig både for katter og hunder, men hos mennesker kan den gi veldig alvorlige sykdommer.

Enten du skal på tur utenlands eller på en utstilling nærmere hjemmet, kommer du nok til å ha ledige øyeblikk hvor det gjelder å få slått ihjel tid. Når hunden sover og ikke trenger tilsyn, er det fint om du har med deg nettbrettet eller laptopen. Da kan du spille på noen online spilleautomater på Storspiller, hvor du vil finne flere automatperler. Sjekk for eksempel ut Mega Moolah fra Microgaming, som det er svært lett å bli hektet på. Denne har en progressiv jackpot bestående av en svært høy sum, og du kan dessuten få gratisspinn og tredoblede gevinster ved hjelp av scattersymboler.

En annen populær automat verdt å sjekke ut er Arabian Nights fra NetEnt. Her er det fem hjul, tre rader og ti gevinstlinjer som lar deg vinne de store gevinstene. I tillegg byr denne på gratisspinn og progressiv jackpot. Det er også lett å bli fengslet av den gode grafikken og lydeffektene.