Her på http://ace-place.net/ er det hunder som står i fokus. Hos oss kan du lese om hundehold, terapihunder, kenneler, utstillinger og annen nyttig informasjon for alle som har eller tenker på å skaffe seg hund. Vi er også svært begeistret for den franske pyreneerhunden, og du vil finne relevant stoff om den. Vi ønsker å være en guide både for de med erfaring med hund og de uten.

Å ha hund er noe av det beste som finnes, og et daglig høydepunkt for mange hundeeiere er å komme hjem til sin firbeinte venn som ligger i gangen og venter på matmor. Det finnes ingen bedre lekekamerat eller turkamerat enn en hund, noe vi tror du som eier vil være enig i. Selv om idyllen ved hundehold alltid er der, finnes det mange hensyn som skal tas. Hunden er tross alt minst like avhengig av eier, som eier er av den.

La hunden få det den trenger

De rette forholdsreglene ved hundehold må tas før du skaffer deg hund, særlig når det er snakk om en familiehund. De fleste barn vil være henrykte over å få et nytt firebeint familiemedlem, men det er likevel noe som må vurderes nøye. Det er derfor vi er her, for å peke nye eiere i riktig retning. Hunden kalles tross alt menneskets beste venn, noe det finnes utallige grunner til.

Samtidig er det vår oppgave som eiere å bevare dette vennskapet ved å kunne gi hunden akkurat det den trenger og har krav. Dette er det ikke rent lite vi får igjen for! Sjekk ut våre artikler for mer informasjon.